O le a le tele o lou iloa e uiga i faʻamatalaga PVC foam

Ina ua faʻalauiloaina faʻamatalaga PVC foam i le 1970s, na faʻaigoaina i latou "o le fafie o le lumanaʻi," ma o latou vailaʻau o le polyvinyl chloride.Ona o le faʻaaogaina lautele o oloa faʻaofuofu maualalo PVC, e mafai ona suia toetoe lava o mea faʻavae laupapa uma.

O le a le tele o lou iloa e uiga i PVC foam profiles1

I tausaga talu ai nei, o le tekonolosi a le PVC foam profile manufacturers ua vave foi ona alualu i luma, e mafai ai ona faʻaogaina oloa faʻamaʻa PVC i totonu o le fanua o mea faʻataʻitaʻi ma mea teuteu, faʻapea foʻi ma mea faʻapitoa mo meafale.

E ala i le faʻaopoopoina o se isi mea faʻatumu i oloa PVC foam, o uiga eseese e tuʻuina atu i oloa faʻamalosi PVC foam.E faʻateleina le lautele o le faʻaogaina o le oloa i le isi faʻaogaina o mea faufale eseese ma mea teuteu teuteu.I le taimi lava lea e tasi e maua ai mea fa'alelei lelei o le PVC foam.

Susū-faʻamaonia, anti-corrosion, mu retardant, e leai se oona, ma odorless PVC foam faʻamatalaga mea faʻapitoa O lenei ituaiga o oloa e mafai ona faʻaleleia lelei le siosiomaga ola, ma o le PVC foam process ua avea nei ma le faʻaaogaina o le PVC free foam ma le foam foam. laupapa, faʻapea foʻi ma isi PVC foam mea faʻamatalaga teuteu, e fausia ai se fua o tekinolosi oloa.O le faʻaaogaina o suʻesuʻega ua sili atu ona taatele i matata o le fausiaina, afifiina, meafale, ma isi vaega.

O le a le tele o lou iloa e uiga i PVC foam profiles2

O le pito i luga o le PVC foam laupapa e mafai ona faʻafefe, lea e mafai ona aloese mai le suiga o le lanu lanu ma maua ai le lelei o le faʻamaʻaʻaina o luga.O loʻo i ai la tatou auala masani gaosiga gaosiga, i luga o le faʻapipiʻi i luga o le tioata tioata, o le gaioiga lautele o le a tele lava ina otometi i le masini faʻamaufaʻailoga, ma otometi faʻamau faʻamaufaʻailoga o le a aʻafia ai le vaevaeina i le fausaga o le faʻailoga faʻapea foʻi ma le crawler ituaiga lua, ae a leai. fa'aaoga se foam ga'o pe a fautuaina e fa'aoga ma fa'apipi'i luga mea e tutusa le lanu, aloese mai le fa'apipi'i pepa i luga o le atina'eina o se fa'aitiitia pe a fa'aalia le mamanu o lo'o i ai le eseesega lanu.


Taimi meli: Ian-11-2023